Hotellerne er velbesøgte på Bornholm, og de ligger også godt placeret. Der ligger flest hoteller i Rønne, mens der også er hoteller i både Gudhjem og Aakirkeby. På nordøen findes også flere hoteller.

En tur til Bornholm kræver planlægning, og en del af denne planlægning går selvfølgelig ud på at finde et godt hotel. Det skal være behageligt at overnatte, og på Bornholm får man gode muligheder for at sove godt. Værelserne er store og rummelige, og man kan overnatte flere personer sammen. Man kan også finde et enkeltværelse, hvis man rejser sammen alene.

Hvert hotel har en hjemmeside, og her kan man tjekke ud, hvordan faciliteterne ser ud. De fleste af hotellerne har mange værelser, men man skal alligevel være tidligt ude for at være sikker på at få plads. Bornholm er en ferieø, og der er derfor også mange gæster på øen. Jo tidligere, man booker hotel, jo større sandsynlighed er der for, at man kan få den overnatning, man har brug for.

Undersøg hotellerne i god tid

Hotellerne skal undersøges i god tid. Det er en god idé at booke i lang tid i forvejen. Men man kan selvfølgelig også være heldig, at der er ledigt kort tid inden, at man skal rejse.

På hotellernes hjemmeside kan man se, hvordan værelserne ser ud, og man kan også blive klogere på det enkelte hotels beliggenhed.

Nogle af hotellerne har også konferencerum, og er man på tur med sin virksomhed, kan man få stor glæde af disse.

Fra de fleste hoteller er det nemt at komme ud og opleve Bornholm, og det er uanset, om man har en bil med eller ej. Det er også nemt at komme rundt med offentlige transportmidler på øen, og de kører mange gange om dagen i løbet af sommeren. En ferie på Bornholm er skøn!